nu online: Di Lasso’s Tranen van Petrus

Het Nederlands Kamerkoor presenteert nu online de registratie van Tranen van Petrus. Samen met sterdanser Marijn Rademaker en Dance Company Nanine Linning maakte het koor deze voorstelling met muziek en dans over eenzaamheid, isolatie en idealisme.

Afgelopen jaar zou het Nederlands Kamerkoor samen met sterdanser Marijn Rademaker en Dance Company Nanine Linning een voorstelling presenteren met muziek en dans over eenzaamheid, isolatie en idealisme. In Di Lasso's Tranen van Petrus vertolkt Marijn Rademaker, voormalig eerste solist bij Het Nationaal Ballet, de rol van de apostel Petrus die Jezus verloochent. De zangers van het Nederlands Kamerkoor staan opgesloten in glazen zuilen en slaan de worsteling van Petrus gade. 
 
Vanwege de coronamaatregelen kon de tournee door Nederland niet doorgaan zoals gepland, maar gelukkig is een prachtige videoregistratie van deze voorstelling nu beschikbaar! De video is de komende maanden 'on-demand' te bekijken via het streamingplatform Cultuurticket.nl, tegen betaling van een klein bedrag.

bekijk de video

cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.