Bouman Boogie Night

Een spannende avond vol zinderende beats van Rotterdam's beste DJ's
  • vr 12 jul ’24
    19:30
    Studio 1 de Doelen Studio

Bereid je voor op een spannende avond vol zinderende beats verzorgd door de beste DJ's van Rotterdam op het nieuwe podium van de Doelen, Studio 1 | de Doelen Studio. 

Maak je klaar voor de 'Bouman Boogie Night'!

Zet 12 juli alvast in je agenda, want deze datum wordt een onvergetelijke ervaring voor alle muziekliefhebbers. Met een dynamische mix van top DJ-sets laat dit evenement de diversiteit aan talent in Rotterdam zien.

De Doelen staat bekend als een van de beste podia voor theater-, muziek- en cultuurliefhebbers in de stad. De nieuwe Studio biedt een intieme maar levendige setting die perfect past bij de energie van de avond en perfect combineert met het North Sea Jazz Festival dat tegelijkertijd in de stad plaatsvindt. Heel Rotterdam zal dit weekend in rep en roer zijn en de Doelen, met zijn centrale ligging, zal het episch centrum van de stad worden. Of je nu fan bent van pulserende elektronische beats of soulvolle klanken, de Bouman Boogie Night heeft voor ieder wat wils. De zorgvuldig geselecteerde line-up van de diverse DJ's zal de bezoekers de hele avond lang laten swingen op de dansvloer en daarbuiten.

Mis deze kans niet om een uitzonderlijke showcase van Rotterdamse DJ's mee te maken. Noteer 12 juli voor de Bouman Boogie Night en kijk uit naar een avond vol ritme, hete beats en onvergetelijke momenten in de Doelen Studio. Vertel het je vrienden en blok het in je agenda, want dit is een evenement dat je niet mag missen. 

programma

19:30 Jürgen Bouman
22:00 Randall (DJ Roop)
23:00 Sykes