Dog Friendly Xmas Photoshoot

De Doelen Studio in honden kerstsferen

Op zondagmiddag 10 december is het in de Doelen Studio weer tijd voor de fameuze Dog Friendly Xmas Photoshoot. Honden en baasjes worden geheel in kerststijl door fotograaf Caro Linaris van Studio Met je Best Vriend vastgelegd. Een verkleedkist vol kerst outfits en versierselen staat die middag klaar, alsmede lekkere hondenhapjes.   
 
Kerstglitters en Santa outfits
Dogparade 010 CEO Mieke van der Linden: "Het is echt een traditie aan het worden die Xmas Photoshoot in de Doelen Studio, de plek waar het Dog Friendly logo ook fier op de deur staat. Baasjes komen vaak van heinde en ver voor die portretten. Vaak al helemaal in kerstoutfits, met kerstglitters en Santa outfits. Ze zijn met de Xmas Dog Friendly Photoshoot precies op tijd om de kerstportretten digitaal aan de hele wereld te versturen.” 
 
Hondenboeken 
Naast de photoshoot en lekkere hondenhapjes is er voor die zondagmiddag in samenwerking met Leeszaal West een prachtige collectie hondenboeken bij elkaar gebracht voor de liefhebbers. Van romans en kinderboeken tot opvoed-handleidingen, allemaal met de vrolijke viervoeter in de hoofdrol. En gratis mee te nemen.