geannuleerd | Maher's Kitchen

Syrische chef Maher Al Sabbagh met zijn befaamde buffet
 • vr 19 apr ’24
  deuren open
  18:00
  start
  18:30
  eind
  22:00
  de Doelen Studio
 • vr 3 mei ’24
  deuren open
  18:00
  start
  18:30
  eind
  22:00
  de Doelen Studio

De Syrische chef Maher Al Sabbagh staat met zijn smakelijke buffet in de Doelen Studio. 

Maher is geen onbekende in het culturele en culinaire Rotterdam. Ooit zwaaide hij de scepter in het befaamde café-restaurant de Unie aan de Mauritsweg, waar hij bezoekers verraste met zijn wereldkeuken. Andere foodies kennen hem nog van restaurant LUX aan de ’s-Gravendijkwal waar hij in de beginjaren de Siciliaanse keuken introduceerde. De uit Damascus afkomstige chef en filmmaker kwam via Sicilië en Milaan in 1992 in Rotterdam terecht en heeft altijd een band gehouden met de Maasstad. Na de Unie zette hij de keuken van het Maastrichtse kunstcentrum Marres op en daarnaast is hij tegenwoordig vooral cateraar in Rotterdam en omstreken.

Niets is hem te gek. Telkens verrast hij de eters weer met eeuwenoude Palestijnse gerechten, Siciliaanse anti-pasti, Syrische soepen, maar ook oer Hollandse toetjes als hang-op. Er is keuze uit zowel vegetarische als veganistische gerechten. Het vlees bij Maher's Kitchen is altijd halal.

Reserveer je plek
Maher is populair! Verzeker jezelf dan ook van een plek door online een tafel te reserveren en direct te betalen. Selecteer per persoon een ticket. Binnenlopen zonder reservering is ook mogelijk en kost € 32,50 per persoon, maar op = op. 

Vraag aan de barmedewerker in de studio of er nog genoeg te eten beschikbaar is voor die avond. Via de QR code kun je dan nog online je ticket(s) bestellen.

Kom op tijd: de eerste opschepronde is om 18:30 uur. 


Neem voor vragen contact op met Tickets & Service via tickets@dedoelen.nl of 010 217 17 17.

De Maher`s Kitchen buffetten zijn vanaf 5 april 2024 geannuleerd | kaartkopers worden per email op de hoogte gesteld.

 
Club Key

Blijf na het buffet hangen voor Club Key, de naam van de vrijdagavond in de Doelen Studio, want dan krijgt een initiatief of talent in de stad de sleutels. Het wisselende programma, uiteenlopend van reggae tot cabaret en een dansworkshop, start rond 20:30 uur.