ROAM

een ontdekkingstocht langs een beetje klassiek en een beetje pop
  • za 11 nov ’23
    19:00
    Diverse zalen
  • Exclusief servicekosten: €3,50 per bestelling. Lees hier over het ruilbeleid. 

Na een uitverkochte editie in april presenteert de Doelen op 11 november een nieuwe editie van ROAM. Een ontdekkingstocht langs een beetje klassiek en een beetje pop. Synthesizers en Sakamoto. Micro-organismen; field-recordings en organische landschappen. Veel visuals, veel geluiden, een bijzonder verbindend component en nog één keer Boris Acket. 

De kern van de avond wordt een eerbetoon aan (film)componist en synthesizer-pionier Ryuichi Sakamoto door Asko|Schönberg en componist/toetsenist Alexandre Kordzaia en kortweg Kordz. Een visueel spectaculaire performance als eerbetoon aan de muzikale grootheid.

MONOLITH is een experimentele installatie van visueel kunstenaar Vincent Rang waarin chemische processen veranderende landschappen creëren (denk Stranger Things meets soundscapes). De reacties worden live geprojecteerd met een soundscape door Helena Basilova. 

Kom je op ontdekkingstocht langs een beetje klassiek en een beetje pop? Later in september maken we de volledige line-up en het blokkenschema bekend. Koop alvast je ticket en blijf ons volgen!