Club Key: Slow Balboa

speciale editie met livemuziek
  • vr 16 jun ’23
    20:00
    de Doelen Studio
    vrij entree

Club Key is de naam van de vrijdagavond  in de Doelen Studio, want dan krijgt een initiatief of talent in de stad de sleutels en bepaalt het programma. Op vrijdag 16 juni leggen we het vinyl weer op de platenspeler en gaan we met de voetjes van de vloer. Deirdre en Joost van Slowfeet Studio geven een nieuwe editie van hun dansworkshop in Slow Balboa.

Slow Balboa is een speelse en elegante partnerdans uit de jaren ’40 op langzame jazzmuziek uit die tijd. Het is een Swingdans, net als de bekendere Charleston en Lindy Hop. Hoewel Slow Balboa van origine een romantische dans is, gaat het vandaag de dag meer over de connectie die je maakt met je partner en de muziek. Ongeacht of dat je partner is, een vage kennis, of zelfs iemand die je nog nooit hebt ontmoet. Dans dus mee!

Livemuziek
Linus Eppinger
op gitaar en Samuele Ghezzi op zang zijn een onafscheidelijk tweetal, samen met Ties Laarraker en Giacomo Camilletti worden ze allemaal fenomenaal. Swingen is een must. Bereid je voor op een ongelooflijk kwartet dat je laat springen, schreeuwen en wegdromen.

Deelname aan de workshop is gratis!

Maher's Kitchen
De avond begint steeds om 18:00 met het buffet van Maher’s Kitchen: Syrische en Siciliaanse schotels van de Rotterdamse top chef uit Damascus. Het programma van Club Key start rond de klok van 20:00 uur.