© Caro Linares

right royal dog friendly photo shoot

koninklijke hondenportretten door Dogparade 010
  • zo 23 apr ’23
    13:00 - 17:00
    de Doelen Studio
    geweest

Op zondagmiddag 23 april is het in de Doelen studio weer tijd voor de fameuze Dog Friendly Photo Shoot. Honden en baasjes worden geheel in Kings & Queens-stijl, het Rotterdamse thema van de Koningsdag 2023, door fotograaf Caro Linaris van Studio Met je Best Vriend vastgelegd.

Kings & Queens 
Toen het thema ‘We zijn allemaal Kings & Queens’ bekend werd, wist Team Dogparade 010 wat het te doen stond. We weten allemaal hoe belangrijk vrolijke viervoeters zijn bij koningshuizen als de Windsors en Oranjes. Wie herinnert zich niet de twee Corgis’s van Queen Elisabeth, Muick & Sandy, toen haar begrafenisstoet langs Windsor Castle kwam en de hondjes de laatste groet uitbrachten? En poseerde Koningin Máxima onlangs niet met de kleine toy poedel Mambo in haar armen en de twee Labradors aan haar voeten voor de officiële familie kerstkaart van het koningshuis?  
 
Hermelijnen manteltjes 
Het is duidelijk dat het thema van koningsdag heerlijk breed is en dus nodigen we op zondag 23 april de honden en baasjes van Rotterdam en omstreken uit voor de super speciale Right Royal Dog Friendly Photo Shoot in de Doelen Studio. Het recept is bekend: baasjes en honden poseren in vol ornaat voor fotograaf Caro Linares van Studio Met Je Beste Vriend. Kronen, hermelijnen manteltjes, oranje sjerpen en parelsnoeren zijn al ingeslagen voor op het podium van de Doelen Studio in aanloop van Koningsdag op 27 april. De portretten worden wederom via social media gedeeld zodat de baasjes een blijvende herinnering hebben aan Koningsdag en zeker weten ‘We zijn allemaal Kings & Queens!’  

© Caro Linares