BARTH.

release presented by Ambitus
  • vr 9 jun ’23
    20:30
    Eduard Flipse Zaal
  • Exclusief servicekosten: €3,50 per bestelling. Lees hier over het ruilbeleid. 

Neo-klassieke composities om te onthaasten in een wereld die altijd aanstaat

BARTH. studeerde in 2017 af aan het Utrechts Conservatorium in de richting Jazz & Pop. Tijdens zijn opleiding ontdekte hij de passie voor het componeren. Het samenbrengen van klanken en stiltes, melodieën en harmonieën om zo een verhaal te vertellen zonder woorden.

Geïnspireerd en gefascineerd door leven, mens, natuur, rust en zijn, schrijft BARTH. zijn instrumentale composities. Meer en meer ontdekt hij de noodzaak van het vertragen en onthaasten in een wereld die altijd aan staat. Daarom wil hij rust en vrede communiceren met zijn muziek.

BARTH. schept met zijn muziek ruimte. Voor hemzelf, maar ook voor de luisteraar. Ruimte om gedachten te laten komen en gaan, even tot rust te komen in een wereld vol haast. Dat de muziek je een gevoel van vertraging geeft, je een diepe adem kunt nemen en even op die plek kunt blijven om te zijn. Zijn motto is: tot rust en tot jezelf komen in een wereld die altijd aanstaat.

Met zijn neo-klassieke composities geeft BARTH. je een bijna blanco vel papier, schetst een paar lijntjes en laat je vervolgens zelf een verhaal schrijven.