Büyük Ev Ablukada

Ay Şuram Aarıo | unplugged
  • zo 7 mei ’23
    20:00
    Willem Burger Zaal
  • Excl. servicekosten: €3,50 per bestelling (m.u.v. externe verkoop). Meer weten over de servicekosten? Klik hier.
    Lees hier over het ruilbeleid. 

Een avond vol theatrale verrassingen en vreugde

Büyük Ev Ablukada, een elektronische pop/rock groep uit Turkije, begint dit jaar aan hun eerste Europese tournee in een akoestische formatie. Op zondag 7 mei laten de game-changers uit de alternatieve muziekscene van Turkije voor het eerst hun unieke muziek, gekheid en verbeelding horen aan het Nederlandse publiek in de Doelen in Rotterdam. 

Vanaf 2008 werd Büyük Ev Ablukada in zeer korte tijd bekend door hun metaforische, vrolijke liedjes en bijzondere concerten. Door hun vrijmoedigheid, muzikale vrijheid en eenvoud verzamelde de band een trouwe groep fans. Met hun releases en opvallende concerten wist Büyük Ev Ablukada telkens weer indruk te maken op hun publiek. Na hun twee studioalbums "Full Faça" en "FIRTINAYT" bereidt de band zich voor op de release van hun langverwachte nieuwe album. De eerste single van het album "Yangın Akvaryum" geeft een indicatie van de muzikale ruimtes die de band deze keer verkent. Echter, binnen al deze verkenningen blijft de band optreden met hun akoestische format als een pure Büyük Ev Ablukada ervaring.

Vergezel Galvaniz Gelbiraz (Gülin Kılıçay), Canavar Banavar (Bartu Küçükçağlayan) en Afordisman Salihins (Cem Yılmazer) in deze reis en bereid je voor op een avond vol theatrale verrassingen en vreugde.

credits

i.s.m. Mystiek Productions