Sam’s Favorites groove sound Club Key #2 tijdens IFFR 2023

fashiondesigner Sam Cruden aka dj Msccruden is terug!
  • vr 3 feb ’23
    20:00 - 01:00
    de Doelen Studio
    geweest

Op vrijdagavond 3 februari, tijdens IFFR 2023, geeft Club Key voor de tweede keer symbolisch de sleutels van de Doelen Studio aan fashion designer Sam Cruden, als dj bekend als Msccruden. Zij is de host van een bijzondere avond van dansmuziek (’80 -‘90-2000), geselecteerd door haar matties uit de Rotterdamse fashion & art scene. En met special appearance van Plentyvyenty!

Sam Cruden is geen onbekende in de Rotterdamse fashion scene. Sterker nog, haar unieke creaties genereren alom bijval. Zo loopt de hele bedieningsbrigade van het über hippe restaurant DoDo café in haar outfits en staat een echte c.cruden op menig verlanglijstje van een bijzondere groep internationale fashionisti. Daarnaast is zij de Go To ontwerper voor de beste spijkerbroeken van de wereld. Haar ervaring als creative input ontwerpster voor Diesel SPA Italy, Kuyichi, Hugo Boss Green, en founder van kleding label Ccruden en S.A.MPLE zijn uniek te noemen. Haar kennis van stofbewerking en kleur wordt alom geroemd. 

Met Sam’s Favorites nodigt de ontwerpster haar favoriete Rotterdammers uit met de opdracht ‘embrace your favorite dance track!’ Van Ted MTC & Mr. Marly Mar tot Wendela en Arij van Devestator en vele anderen behoren tot haar community. 

Hoe de avond er precies uit gaat zien op 3 februari hangt voor een groot deel van de muziekkeuzes van haar vrienden af, maar dat de sounds en stylo van Msccruden’s  posse de Studio zullen vullen met Rotterdams coolste vibes is een ding dat zeker is.