Prinses Christina Klassiek Concours

Finale Prinses Christina Concours West 1
  • zo 19 feb ’23
    14:00
    Jurriaanse Zaal
    geweest

Jong talent op het podium

Zes jonge klassieke muzikanten spelen de sterren van de hemel tijdens de regiofinale van het Prinses Christina Klassiek Concours in Rotterdam. Kom luisteren naar het muzikale talent van de toekomst!

De finalisten zijn gekozen uit alle deelnemers die meededen aan de regioselecties van het Klassiek Concours West 1. Tijdens deze regiofinale laten ze nogmaals horen wat ze in huis hebben. De middag wordt afgesloten met een prijsuitreiking. Alle finalisten maken kans op mooie prijzen en een plek in de Nationale Halve Finale. Reken op een feestelijke en muzikale sfeer. Zoveel jong muzikaal talent zie je niet vaak bij elkaar!

Vrienden van het Prinses Christina Concours krijgen een gratis toegangskaart aangeboden. Neem voor meer informatie contact op met het Prinses Christina Concours via: info@christinaconcours.nl.

Over het Prinses Christina Concours
Het Prinses Christina Concours stimuleert al 55 jaar kinderen en jongeren in hun muzikale ontwikkeling. Met concoursen, een rijdende concertzaal (de Classic Express) en een online concours voor de allerkleinsten (De Muziekwedstrijd) is het Prinses Christina Concours een toonaangevend podium voor muziekeducatie en talentontwikkeling.