Reggae Café i.s.m. DTMA

dé plek voor de Rotterdamse reggaescene
  • za 27 mei ’23
    20:00
    de Doelen Studio
    geweest

de Doelen en DTMA present: Reggae Café @ de Doelen Studio! 

Op zaterdag 27 mei is het tijd voor weer een nieuwe editie van Reggae Café, de hotspot en hub waar liefhebbers van reggae samen komen om te genieten van de sweetest reggae sounds & vibes, live muziek en talks met invloedrijke organisatoren en artiesten uit de reggae scene. 


Programma
21:00 - 22:00 | podcast talk - loop binnen en luister naar professionals uit de scene
22:30 - 23:30 | live music - van akoestische sets tot bands, verschilt per editie
23:00 - 02:00 | verschillende reggae selectas - to cater to your skankin' needs

 

Steel and Stone is een Roots-Reggae band uit Rotterdam. De band is opgericht in 2016 toen leadzanger Brantley MacDonald besloot om zijn muziek naar een hoger niveau te tillen.

De band bestaande uit 8 leden heeft een warm en mediatief geluid waarin de originele Roots-Reggae sound gehonoreerd wordt. De live sets van Steel and Stone zijn op zichzelf dan ook een krachtige beleving. De band heeft o.a. gestaan op het One Love Festival UK 2019, Reggaelake Amsterdam 2022 en Oerol 2022.

De band werkt sinds kort samen met Ras Ejah, in 2023 verwachten zij een aantal nummers samen uit te brengen. De meest recente single van Steel and Stone 'Heavy on my head' is uitgebracht in november 2022 en geeft een voorproefje van wat je van de band kan verwachten!

Luister hier naar 'Heavy on my head'