Immersive Tech Week: Church of VR

ontdek de meest kunstzinnige en creatieve XR-werken van dit jaar

Immersive Tech Week in de Doelen, voor iedereen die geïnteresseerd is in de nieuwste ontwikkelingen in het virtuele universum. 

Van 28 november tot 2 december opent de Doelen haar deuren voor iedereen in Rotterdam en omstreken die van kunst, innovatie, gaming en de nieuwste ontwikkelingen in het virtuele universum houdt. Tijdens de achtste editie van Immersive Tech Week kan iedereen ontdekken wat er gebeurt op het gebied van Virtual Reality, Augmented Reality en Metaverse.  

Wanneer je Playground hebt uitgespeeld, ontdek je op de derde verdieping van de Doelen Church of VR, dat in het teken staat van de toekomst van storytelling. Voor €29 maak je hier kennis met ongeveer twintig van de meest kunstzinnige en creatieve nationale en internationale XR-werken van dit jaar. Deze state-of-the-art selectie van zowel nieuwe als prijswinnende projecten - waaronder een aantal wereldpremières en werken die voor het eerst in Nederland te beleven zijn - toont urgente onderwerpen en werken die inspireren tot reflectie en debat. Bekijk alle projecten op immersivetechweek.co

Ingang: Willem Burger Foyer, de Doelen, Kruisplein 40

de toekomst van storytelling met urgente onderwerpen en werken die inspireren tot reflectie en debat