Immersive Tech Week: Playground

bezoek gratis de mooiste virtuele werelden in de Doelen

Immersive Tech Week in de Doelen, voor iedereen die geïnteresseerd is in de nieuwste ontwikkelingen in het virtuele universum. 

Van 28 november tot 2 december opent de Doelen haar deuren voor iedereen in Rotterdam en omstreken die van kunst, innovatie, gaming en de nieuwste ontwikkelingen in het virtuele universum houdt. Tijdens de achtste editie van Immersive Tech Week kan iedereen ontdekken wat er gebeurt op het gebied van Virtual Reality, Augmented Reality en Metaverse.  

De Doelen zou de Doelen niet zijn als er niet aan álle Rotterdammers wordt gedacht tijdens dit gigantische kunst- en tech-congres. Zo kan iedereen Immersive Tech Week’s Playground gratis bezoeken in de Grote Hal van het gebouw. Vijf dagen lang is Playground dé plek waar iedereen kan binnenlopen om nieuwe technologieën op het gebied van virtual reality en augmented reality uit te proberen. Jong en oud zijn dagelijks van harte welkom om op ontdekkingsreis te gaan, de mooiste virtuele werelden te bezoeken, zich te verbazen over wat technologie met ons en de wereld om ons heen doet én onvergetelijke momenten te beleven.

Een overzicht van de projecten die te zien zijn op Playground vind je op immersivetechweek.co

Playground is gratis te bezoeken door een tijdslot te boeken. 

Ingang: Grote Hal, de Doelen, Schouwburgplein 50

Ontdek vijf dagen lang de meest bijzondere virtuele werelden en nieuwe technologieën in de Doelen