Waluw XL-Vintage Markt

tweede giga-editie in de Doelen komt eraan
  • zo 11 dec ’22
    10:00 - 16:30
    de Doelen
    niet verkoopbaar

Goed nieuws voor liefhebbers van high end vintage design en fashion. Op zondag 11 december vindt de tweede editie van de Waluw Vintage Markt plaats in concertgebouw de Doelen. Precies op tijd om nog net dat ene bijzondere kerstcadeau te bemachtigen.

De eerste editie streek neer rondom de dansvloer in de hal van het iconische gebouw, dit keer gaan we de marmeren trappen op, naar de Jurriaanse foyer en Feestzaal voor de XL-versie van de Waluw Vintage Markt. In het Jurriaanse kwartier zal het goed toeven zijn. 

Onder de befaamde Doelen-kroonluchters staat een keur van vintage handelaren klaar met hun uitgebreide verzamelingen van vintage, bric a brac, curiosa, design & fashion. Van sixties meubels en porselein tot high end fashion labels en USA streetwear, er zal weer verrassend veel moois te bewonderen zijn. 

Met food van Maher’s Kitchen, sounds van DJ Msccruden & in-house art routes onder leiding van Team Doelen. Een waar smaak walhallah, midden in de stad, op loopafstand van CS en in een van de mooiste wederopbouw parels van Rotterdam.

Entree: €3,00 (pin only op locatie)
Ingang: Jurriaanse Zaal, Kruisplein 30

Voor meer info en updates, ook over stand verhuur: 
Mail naar chris@waluw.nl 

"Kerstinkopen was nog nooit zo leuk"