Club Key: Slow Balboa

workshop en dansen door Slowfeet Studio

Club Key is de naam van de vrijdagavond  in de Doelen Studio, want dan krijgt een initiatief of talent in de stad de sleutels en bepaalt het programma. Op vrijdag 16 december leggen we het vinyl weer op de platenspeler en gaan we met de voetjes van de vloer. Deirdre en Mark van Slowfeet Studio geven een dansworkshop in Slow Balboa.

Slow Balboa is een speelse en elegante partnerdans uit de jaren ’40 op langzame jazzmuziek uit die tijd. Het is een Swingdans, net als de bekendere Charleston en Lindy Hop. Hoewel Slow Balboa van origine een romantische dans is, gaat het vandaag de dag meer over de connectie die je maakt met je partner en de muziek. Ongeacht of dat je partner is, een vage kennis, of zelfs iemand die je nog nooit hebt ontmoet. Dans dus mee!

Over Slowfeet Studio 
De workshop wordt verzorgd door Slowfeet Studio, een Rotterdamse dansschool die zich helemaal gespecialiseerd heeft in Slow Bal. En dat is best bijzonder, want zij zijn de enige dansschool in de wereld die zich zo hebben toegelegd op deze swingdans. Wekelijks geven zijn danslessen. Daarnaast verzorgen zij workshops in binnen en buitenland. Kijk voor meer informatie op slowfeetstudio.nl

Maher's Kitchen
De avond begint steeds om 18:00 met het buffet van Maher’s Kitchen: Syrische en Siciliaanse schotels van de Rotterdamse top chef uit Damascus. Het programma van Club Key start rond de klok van 20:00 uur.