club key: Club MC vd Wal

een avond vol good old fashioned variété, weemoed en verwondering
 • vr 28 okt ’22
  20:00 - 22:00
  de Doelen Studio
  vrij entree
 • vr 25 nov ’22
  20:00 - 22:00
  de Doelen Studio
  vrij entree
 • vr 30 sep ’22
  20:00 - 22:00
  de Doelen Studio
  geweest

Club Key, iedere vrijdagavond geven we de sleutel van de Studio aan een initiatief of talent in de stad: 30 september is dat aan MC Vanderwal, voor een avond vol good old fashioned variété en verwondering.   

MC Vanderwal en zijn crew zijn eindelijk terug in de Doelen Studio. Na een heet en succesvol seizoen in Moviepark Germany als professor Moriarty, een spetterend Club Kaat optreden in de Nacht van de Kaap en de maandelijkse shows in de Berlijnse club Zum Starken August blijft hij nu eventjes gelukkig in Rotterdam.  
 
Ode aan het vrouwelijk lichaam 
Op vrijdag 30 september betreedt de hooggehakte MC/crooner samen met een aantal bijzondere variétéartiesten het intieme podium van de Doelen Studio. Die avond ontvangt hij een tweetal gasten die hun sporen in het internationale burlesque en variété circuit verdiend hebben. Samen met de MC brengen de Australische handstand artiest Erin Burley en de van oorsprong Katendrechts/Antiliaanse Burlesque artist Natsumi Scarlett een ode aan het vrouwelijke lichaam. Een avond vol van verwondering, muziek en humor.   
 
Maher's Kitchen
De avond begint steeds om 18.30 met het buffet van Maher’s Kitchen: Syrische en Siciliaanse schotels van de Rotterdamse top chef uit Damascus. Het variété programma start rond de klok van 20.00 uur.