live opname Omroep WNL 'In de Kantine'

begin jouw zaterdagavond met het radioprogramma van Fidan Ekiz en Wieger Hemmer

Radio om naar te kijken: In de Kantine!
Begin jouw zaterdag avond gezellig met het live-radioprogramma In de Kantine, bij ons in de Doelen Studio. Gastvrouw Fidan Ekiz en gastheer Wieger Hemmer ontvangen iedere zaterdag een keur aan bekende en boeiende gasten om de week mee door te nemen. Voor politieke debatten op het scherp van de snede, maar ook voor sport, cultuur en gezelligheid komt u op zaterdag naar De Doelen.

Kom dat zien!
De deuren (en de bar) van de Doelen Studio gaan iedere zaterdagmiddag om 16:00 uur open. Het programma duurt van 17:00 -19:00 uur en wordt live uitgezonden op NPO Radio 1. Wees welkom, In de Kantine! Toegang is gratis.

In de Kantine is een programma van WNL, NPO Radio 1. Klik hier om uitzendingen terug te luisteren. Weten wat er deze week op het programma staat, en welke gasten u kunt verwachten? Volg In de Kantine op Twitter.

“Een live programma vanuit Rotterdam met Fidan en Wieger past binnen de grote ambities van onze omroep, die verder wil kijken dan Hilversum of Amsterdam. Ik verheug me zeer op dit duo, en natuurlijk eveneens op talrijke gasten uit dit belangrijke deel van Nederland.”

Bert Huisjes, hoofdredacteur WNL

programma

Fidan en Wieger ontvangen op zaterdag 27 mei:

  • FD-journalist Marijn Jongsma over hoe het vooral ambtenaren en consultants zijn die profiteren van verduurzaming
  • Zangeres Glenda Peters eert Tina Turner
  • Kinderpopster Dirk Scheele over zijn 'troostliedjes': liedjes voor kinderen die een broertje of zusje zijn verloren. En moeder Mirjam Louwen verloor zelf een kind
  • Thomas van Groningen over de politieke week
  • Cabaretier Marcel Verreck met zijn blik op de week