Ludovico Einaudi

extra show: Underwater
  • wo 2 mrt ’22
    20:15
    Grote Zaal
    uitverkocht
  • Excl. servicekosten: €2,75 per bestelling (m.u.v. externe verkoop). Meer weten over de servicekosten? Klik hier.
    Lees hier over het ruilbeleid. 

Een uitnodiging om de muzikale ervaring te laten versmelten met het natuurlijke landschap. 

Droom weg bij de betoverende pianomuziek van de Turijnse pianist en componist - van modern klassiek, minimalistisch tot elektronisch. 

In de zomer van 2021 bracht Einaudi zijn muziek terug naar de natuur, in een reeks van elf concerten ondergedompeld in het adembenemende landschap van nationale parken, natuurreservaten, kreken, valleien, meren en ongerepte bergweiden, alleen te voet bereikbaar, bij zonsopgang, in de schemering en onder de sterrenhemel.

Een uitnodiging om de muzikale ervaring te laten versmelten met het natuurlijke landschap. Maar het was de ervaring van opgeschorte tijd tijdens de lockdown, "met de wereld buiten geruisloos en stil", die leidde tot het nieuwe solo-piano-album, gepland voor release in 2022 en getiteld "Underwater", "een metafoor voor vloeibaarheid zonder externe interferentie ". Een frissere en directere benadering van muziek, in de stroom van emoties, in een intiem gesprek, met de piano".

credits

Ludovico Einaudi piano | Redi Hasa cello | Federico Mecozzi viool altviool | verkoopinformatie 

heb je wel de echte prijs voor je ticket betaald?

De enige echte garantie op een officieel kaartje is als je die koopt via de website van de artiest, zaal of organisator. 

Alle tickets (max. 4 tickets) voor Ludovico Einaudi worden op verzoek van de artiest op naam verkocht en zijn niet overdraagbaar. Zonder geldig ID met overeenkomende naam op het (e-)ticket óf de naam die bij het scannen wordt weergegeven, wordt geen toegang verstrekt bij dit concert. Heeft u een ticket voor iemand anders gekocht, zorg dan dat jullie de avond van het concert samen naar binnen komen. Ruilen is mogelijk tot 2 dagen voorafgaand aan het concert volgens de reguliere voorwaarden van de Doelen. Naamwijziging is enkel aan de Kassa mogelijk, daarnaast moeten beide partijen aanwezig zijn.  

Bekijk deze pagina voor alle geldende coronamaatregelen binnen de Doelen.