Nederlands Studenten Orkest 2022: Herleef

  • ma 7 feb ’22
    20:15
    Grote Zaal
  • Excl. servicekosten: €2,75 per bestelling (m.u.v. externe verkoop). Meer weten over de servicekosten? Klik hier.
    Lees hier over het ruilbeleid. 

Het Nederlands Studenten Orkest maakt in 2022 zijn 70e tournee

Het Nederlands Studenten Orkest valt dit jaar op door het grootse programma: de opdrachtcompositie van Jesse Passenier wordt speciaal voor Het Nederlands Studenten Orkest 2022 gecomponeerd en Rommert Groenhof zal hierbij de bastrombone solo vervullen.

Net zoals tijdens de eerste editie van het Het Nederlands Studenten Orkest in 1952 zal de Akademische Festouvertüre van Brahms gespeeld worden. Hiermee wordt ook teruggegrepen naar vorige lustra, zoals in 2012, toen het stuk ook gespeeld is. Na de pauze zal het symfonische gedicht ‘Ein Heldenleben’ van Richard Strauss ten gehore worden gebracht.

Als internationaal gerenommeerde dirigent zal dit jaar Arjan Tien voor het Het Nederlands Studenten Orkest staan. Het overkoepelende thema is ‘Herleef’.

Bekijk deze pagina voor alle geldende coronamaatregelen binnen de Doelen. 

cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.