Calema

The infinite experience
  • vr 29 apr ’22
    20:15
    Grote Zaal
  • Excl. servicekosten: €2,75 per bestelling (m.u.v. externe verkoop). Meer weten over de servicekosten? Klik hier.
    Lees hier over het ruilbeleid. 

De twee broers zijn terug voor een internationale tour en voor het eerst in Nederland om hun album te presenteren dat tijdens de lock-down is opgenomen. 

Calema is een muziekduo uit São Tomé en Principe met een oorsprong in Portugal, gevormd door de twee broers António Mendes Ferreira en Fradique Mendes Ferreira. De naam van het duo verwijst naar de bijzondere golving aan de Afrikaanse kust.

Na meer dan 60 optredens in Portugal en Portugeestalige landen en een triomf in L'Olympia, bewijzen de gebroeders Calema dat ze in het muzikale landschap horen.

Na een triomfantelijke "ANV"-tour, zetten ze hun klim voort met hun nieuwe album "Yellow". Fradique en Antonio zijn grootmoedige artiesten die alles geven in hun concerten.

Deze multi-succesvolle artiesten hebben duetten met verschillende artiesten, waaronder de Braziliaanse zussen Simone en Simaria en Saad Lamjarred.

Dit belooft een bijzondere avond te worden.

programma

Vooraf en na afloop van het concert kan je in de hal genieten van een drankje en lekker dansen op muziek die verzorgt wordt door HEAR EVENTS

credits

Broers António Mendes Ferreira en Fradique Mendes Ferreira | In samenwerking met Hear Events

Bekijk deze pagina voor alle geldende coronamaatregelen binnen de Doelen. 

cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.