Sonic I Architecture

geannuleerd - Finissage
  • wo 1 dec ’21
    20:30 - 23:00
    de Doelen Studio
    vrij entree
  • Excl. servicekosten: €2,75 per bestelling (m.u.v. externe verkoop). Meer weten over de servicekosten? Klik hier.
    Lees hier over het ruilbeleid. 

Feestelijke afsluiting van de expositie!

OMI Stories about Architecture, publicist Paul Groenendijk en de Doelen presenteren dit najaar een bijzondere expositie: Sonic I Architecture Album Artwork. Een deel van een gigantische verzameling platenhoezen, waar steden en gebouwen de hoofdrol spelen en door Groenendijk in de loop der jaren bij elkaar gesprokkeld, zal vanaf woensdag 27 oktober tot en met 1 december in de ramen van de Doelen Studio te bewonderen zijn.

Wie kent niet het iconische Battersea Power Station van de Pink Floyd klassieke LP ‘Animals’, of  Supertramp’s ‘Breakfast in America’ met een serveerster in de stijl van het vrijheidsbeeld en op de achtergrond New York gemaakt van ontbijtartikelen?

Maar niet alleen jazz en pop artiesten als Dave Brubeck, Miles Davis, John Coltrane, The Jam, Led Zeppelin, Lou Reed, ook kerkkoren, synth artists en rappers gebruiken skylines, donkere stegen, bruggen en brutalistische gebouwen op hun hoezen.

programma

Houd de website in de gaten voor tijden en updates over het programma: www.dedoelen.nl/expo

Bekijk deze pagina voor alle geldende coronamaatregelen binnen de Doelen. 

cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.