Strange Brew & Friends

McCartney 80
  • vr 24 jun ’22
    20:15
    Grote Zaal
  • Excl. servicekosten: €2,75 per bestelling (m.u.v. externe verkoop). Meer weten over de servicekosten? Klik hier.
    Lees hier over het ruilbeleid.

Ode aan Paul McCartney 

Paul McCartney's 80ste verjaardag wordt aangegrepen voor een ode aan deze grootste nog levende muzikant van het moment. Met The Beatles zorgde hij voor een muzikale en maatschappelijke aardverschuiving. Net zo indrukwekkend is zijn solocarrière, waarmee hij tot op de dag van vandaag blijft verbazen. 


Zijn grootste Nederlandse fans spelen een staalkaart McCartney. Van Bertolf en Yorick van Norden, via Roel van Velzen en Stephanie Struijk naar Pablo van der Poel en Eric Vloeimans. Natuurlijk komen Hey Jude, Blackbird en Yesterday voorbij, maar ook zijn latere werk krijgt een belangrijke plek in de avond. Van zijn werk met Wings tot stukken van zijn meesterwerk R.A.M. tot die ene favoriet die je misschien nog niet kent. 

credits

Gijs Groenteman presentatie | Strange Brew muziek | Solisten Roel van Velzen, Bertolf, Yorick van Norden, Anne Soldaat, Stephanie Struijk, Pablo van der Poel (Dewolff), Bas van Holt (The Dawn Brothers) en Eric Vloeimans 

over Strange Brew

Strange Brew viert met hun voorstellingen de allerbelangrijkste, allermooiste gebeurtenissen uit de geschiedenis van de popmuziek. Eerder maakte zij programma's over o.a. Woodstock, Elvis Presley, John Lennon, Motown en The Beach Boys.