Comedy & Music Sensation

Legenden uit de comedy en muziek op één podium
  • za 28 mei ’22
    19:00 - 23:00
    Grote Zaal
  • Excl. servicekosten: €2,75 per bestelling (m.u.v. externe verkoop). Meer weten over de servicekosten? Klik hier.
    Lees hier over het ruilbeleid.

4 uur lang lachen gieren brullen

Voor het eerst in de geschiedenis komen legenden uit de comedy en de muziekwereld bij elkaar op 1 podium. Iedere artiest die hieraan mee doet heeft zijn sporen verdiend en staan nu samen op 1 podium.

 

Roué Verveer is nu al een grootheid in de comedy scene. Jörgen Raymann behoeft geen enkele introductie op geen enkel podium. Sally the rising star is bekend in Suriname en Nederland. Dengboy maken bij elk optreden hun reputatie waar als het beste comedy duo die er op dit moment is. The MC van de avond, Sko the manager, onderdeel van Dengboy, heeft al jarenlange ervaring in het presenteren van shows en evenementen.
Edgar Burgos (Bugru), the leadzanger van Trafassi is een showman pur sang en Edje Rust is één van de beste zangers met Surinaamse roots.

De Surinaamse keuken is in volle glorie aanwezig. Bij aanvang van de avond en in de pauze van dit prachtige event wordt het publiek opgewarmd met de bekende band: DIAMONDS 2000.

Dit alles staat garant voor een topavond vol met entertainment. Humor en muziek gaan voor een onvergetelijke avond zorgen in de Doelen Rotterdam. Nog nooit eerder vertoont op een podium in Nederland.

Dit concert is verplaatst van 26 februari 2022 naar 28 mei 2022. Kaartkopers worden per e-mail op de hoogte gebracht.