Reprise Many Faces of Love

An exploration of Hindu Mythology
  • zo 13 feb ’22
    14:30
    Eduard Flipse Zaal
  • Excl. servicekosten: €2,75 per bestelling (m.u.v. externe verkoop). Meer weten over de servicekosten? Klik hier.
    Lees hier over het ruilbeleid. 

Een multidisciplinaire performance over de liefde 

Liefde, de kracht die de mensheid verbindt. Shivali Bhammer neemt je mee op een spannende poëtische reis van liefdesverhalen gebaseerd op oude Hindoe geschriften. Elk verhaal ontrafelt een emotie die elk hart kan raken, en werpt licht op een ander perspectief van datgene dat onze kern raakt, de liefde. Als je een avontuur wilt beleven vol passie, onverwachte wendingen en een vleugje drama, hoef je alleen maar achterover te leunen en te luisteren.  
 
De essentie van deze negen buitengewone affaires van het hart worden versterkt met melodieuze, op raga's gebaseerde composities van Diepak Ramjiawan, en de rijke trilling van de snaren door Annelieke Marselje op viool. Aan het eind van deze reis zul je verliefd worden op de liefde zelf! 

 

Let op: deze voorstelling is in het Engels.

credits

Shivali Bhammer storytelling & dance | Diepak Ramjiawan Hindustani classical vocalist & harmonium | Annelieke Marselje western classical violin & special effects 

Bekijk deze pagina voor alle geldende coronamaatregelen binnen de Doelen. 

cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.