Music for Breakfast:
No. 2 Dromen van het Oosten

Rotterdams Philharmonisch Orkest

ontbijtconcert op de zondagochtend

Sprookjesachtig, exotisch, mysterieus: het Oosten heeft altijd een magische aantrekkingskracht gehad. De jonge Glazoenov werd eind 19de eeuw dan ook als een held onthaald in West-Europa, net zoals dat Prokofjev en Penderecki later ook zou overkomen: alle drie vertegenwoordigden zij het onweerstaanbare geluid van achter de horizon. Deze ochtend brengt hun muziek bij elkaar: soms dromerig, dan weer pittig gekruid, altijd vol visioenen van een andere wereld. 

menu

Bij de kaartprijs inbegrepen is een klein ontbijt: koffie/thee, verse jus d’orange, een croissant, vers fruit en een wisselend ontbijt-item.

Voor € 12,50 kan je voorafgaand aan het concert uitgebreid ontbijten met een mimosa (champagne), een warm gerecht en diverse broodjes en beleg.

dieetwensen

Bestel je een uitgebreid ontbijt en heb je dieetwensen of allergieën? Neem dan contact op met Danny van der Weel (eventmanager) via dannyvanderweel@rpho.nl.

programma

Glazoenov Rêverie orientale | Penderecki Klarinetkwartet | Prokofjev Kwintet 

Vanaf 9.15 uur ben je welkom voor het kleine ontbijt. De zaal gaat open om 10.10 uur.

bestel de serie

ticket los concert €32,50
serie van 5 concerten €137,50 (€162,50)

serie bestellen (externe verkoop)
 

credits

Karel Schoofs hobo | Bruno Bonansea klarinet | Quirine Scheffers en Ángeles Salas viool | León van de Berg altviool | Mario Rio cello | Andreia Pacheco contrabas  


 

Bekijk deze pagina voor alle geldende coronamaatregelen binnen de Doelen. 

cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.