de Doelen Kids x Schaakfeest

de Koddige Koning X de Doelen Kids Clinic en film
  • wo 20 okt ’21
    14:00 - 17:00
    inloop vanaf 13:30
    de Doelen Studio

Midden in de herfstvakantie, op woensdag 20 oktober, staat er iets bijzonders te gebeuren in de Doelen Studio. Want dan komt namens schaakvereniging ‘De Koddige Koning’, schaakdocent Ruud Neumeijer, een heuse schaak clinic geven voor beginnende schakers.

Tijdens de clinic worden basisschoolleerlingen de beginselen van het schaken bijgebracht en worden ze getrakteerd op de filmvertoning van de prachtige Nederlandse schaakfilm ‘Lang Leve de Koningin’ over de 8-jarige Sara die het schaken ontdekt. Geregisseerd door Esme Lammers, met in de hoofdrol Monique van der Ven.

Na de eerste kennismaking kunnen de kinderen zich in laten schrijven voor een 10-delige cursus voor beginners in de weken erna. De kosten voor de 10-delige cursus zijn € 25,- per persoon, inclusief een werkboek schaken met mooie schaakpuzzels en -opdrachten en grappige tekeningen.

Bekijk deze pagina voor alle geldende coronamaatregelen binnen de Doelen. 

cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.