marathon

de Doelen studio
  • zo 24 okt ’21
    08:00 - 23:00
    de Doelen Studio

bananen, koffie en taart vanaf 8.00 's morgens 

De NN Marathon Rotterdam is het grootste hardloopevenement van Nederland.  Beleef de marathon in de Doelen Studio, voor, tijdens en na de wedstrijd, midden in de stad, aan de rand van het Schouwburgplein!

informatie van de organisatie

kleedgelegenheid

Op het startnummer staat het icoon kleedgelegenheid aangegeven waarmee je toegang hebt tot de kleedgelegenheid. Zonder startnummer met dit icoon krijg je geen toegang. Supporters krijgen ook geen toegang tot de kleedgelegenheid.

Voor heren bevindt de kleedgelegenheid zich in De Doelen via de ingang op het Kruisplein (open van 8.00 tot 17.00 uur). Voor dames is de kleedgelegenheid in de Stadsschouwburg via de ingang op het Schouwburgplein (open van 8.00 tot 17.00 uur). Spullen achterlaten in de kleedgelegenheid is niet toegestaan, deze worden verwijderd.

tassenafgifte

De tassenafgifte (open van 8.00 tot 17.00 uur) bevindt zich in tentjes op het Schouwburgplein. Hier kun je je tas (zonder waardevolle spullen) op eigen risico afgeven. Let op: de maximale afmetingen voor tassen is 30 (l)x 20 (b) x 50 (h).

bron: nnmarathonrotterdam.nl/info/faqs/

Bekijk deze pagina voor alle geldende coronamaatregelen binnen de Doelen. 

cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.