New Rotterdam Jazz Orchestra

release 'This is not an Orchestra'
  • do 18 nov ’21
    20:30 - 21:45
    inloop vanaf 19:15
    Eduard Flipse Zaal

Laat je meevoeren door het kleurrijke klankenpallet van deze frisse nieuwe composities

In februari 2021 dook het New Rotterdam Jazz Orchestra de studio in voor de opname van zes nieuwe werken. De frisse composities van o.a. Johan Plomp, Louk Boudesteijn en de Italiaanse diatonische accordeonist Simone Botasso voeren je mee in een kleurrijke klankwereld. 

Het 13-koppige New Rotterdam Jazz Orchestra (NRJO) is een vaste kracht in ‘t Rotterdamse. De band, samengesteld uit Rotterdams talent, speelde talloze concerten met nationale helden zoals Anton Goudsmit, en internationale artiesten zoals Joshua Redman en Phronesis. Vier gelauwerde albums staan al op de teller, waarop je de wisselwerking hoort tussen de gevestigde orde en de nieuwe generatie. De groove van een kosmopolitische stad als Rotterdam klinkt overal in door.

programma

release 'This is not an Orchestra'

Bekijk deze pagina voor alle geldende coronamaatregelen binnen de Doelen. 

cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.