© Victor Godet

Kerst met het Zwanenmeer

Sinfonia Rotterdam

‘Dans’ mee met de aanstekelijke melodieën en elegante walsen

Charmante, aanstekelijke melodieën en de elegantste walsen afgewisseld met dramatiek en emotie maakt de muziek uit Tsjaikovski’s liefdessprookje Het Zwanenmeer het ideale slot van dit kerstconcert voor het hele gezin.  

Als in een sprookje werd de jonge violiste Sylvia Huang in 2019 laureaat van de Koningin Elisabethwedstrijd en schittert ze nu hier met Sinfonia Rotterdam in het lyrische vioolconcert van Max Bruch. Dit feestconcert opent flamboyant met de ouverture uit de operette Die Fledermaus van Johann Strauss jr.

kaartverkoop

Kaarten zijn verkrijgbaar via Sinfonia Rotterdam. Omdat de coronacrisis ons allen hard getroffen heeft, heeft Sinfonia de vaste kaartprijs verlaagd naar € 25 voor volwassenen en € 10 voor jongeren t/m 26 jaar. De concerten worden ook in abonnementsvorm aangeboden. 

programma

Strauss ‘Ouverture’, uit: Die Fledermaus | Bruch Vioolconcert nr. 1 | Tsjaikovski Zwanenmeer Suite

credits

Sinfonia Rotterdam | Conrad van Alphen dirigent | Sylvia Huang viool

Bekijk deze pagina voor alle geldende coronamaatregelen binnen de Doelen. 

cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.