Sebastian Plano

SAVE ME NOT
  • vr 15 okt ’21
    20:30 - 22:45
    inloop vanaf 19:30
    Eduard Flipse Zaal
    geweest

Betreed de unieke muziekwereld van multi-instrumentalist Sebastian Plano

Na de Grammy nominatie van zijn derde album Verve, komt de Argentijnse cellist, componist en producer Sebastian Plano terug met een ijzersterk vervolg: SAVE ME NOT

Sebastian Plano is niet in een hokje te duwen. Zijn sterke wortels in de volksmuziek en tango mengt hij met zijn klassieke ervaring als cellist en de klanken van piano, kerkorgel, bandeneon, vocals, reverb en lo-fi electronica.

Plano's debuutalbum Arrhythmical Part Of Hearts (2011) was het beginpunt van zijn artistieke zoektocht om klassiek en electro samen te brengen. Met SAVE ME NOT creëert Plano een geheel eigen creatieve klankwereld. Laagje voor laagje speelde hij zelf alle cello-, piano- en zangpartijen in. Met als resultaat zijn meest persoonlijke songs tot nu toe.

Verwacht een avond met atmosferische meditaties op cello die zweven tussen neoklassiek, ambient en artiesten als Ólafur Arnalds, Arvo Pärt, en Max Richter. 

Voorprogramma

Om 20:30 uur is een voorprogramma met Lotte Pen. Geniet van haar eigen muziek, met invloeden uit pop, neoclassical en filmmuziek.

credits

Sebastian Plano