Claron's Birthday Bash
Filmregistratie

O. Festival for Opera. Music. Theatre.
  • ma 23 aug ’21
    -
    zo 29 aug ’21
    11:00 - 12:00
    de Doelen Studio

Filmregistraties van het verjaardagsfeest dat Claron in de Doelen gaf

Bekijk deze pagina voor alle geldende coronamaatregelen binnen de Doelen. 
Indien het event elders plaatsvindt raden wij aan contact op te nemen met de desbetreffende locatie.

Dit jaar werd Claron McFadden 60 jaar. In mei hadden we dit met een big birthday bash willen vieren, maar corona gooide roet in het eten. Zonder publiek maar met vrienden maakte Claron er toch een feest van, en daar hebben O. en de Doelen samen deze film van gemaakt.

 

De Amerikaanse sopraan Claron McFadden en Rotterdam hebben een speciale band. Al jaren is Claron een graag geziene gast tijdens het festival: ze trad alleen op, met Sven Ratzke, en ze was te zien in de vele (co)producties van Muziektheater Transparant en Operadagen Rotterdam. Haar repertoire is rijk: van klassieke opera tot jazz-improvisaties en haar liefde voor muziek reikt van David Bowie-hits tot de Madrigalen van Monteverdi. McFadden’s veelzijdigheid maakt haar tot ambassadeur van O.: opera als uitgangspunt voor eindeloze cross-overs.

credits

Claron McFadden & friends

cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.