Richard Bona en Alfredo Rodríguez Trio

NN North Sea Jazz Downtown

Bassist en vocalist Richard Bona bundelt zijn krachten met pianist Alfredo Rodríguez

Basist en vocalist Richard Bona – geboren en getogen in Kameroen – werd al in de jaren '90 groot in New York met zijn unieke sound en podiumpresentatie. Hij werkte met vele grootheden samen en deelt nu het podium met Alfredo Rodriguez en zijn Trio.  

De Cubaanse pianist Alfredo Rodríguez, protegé van Quincy Jones, brak door op het prestigieuze jazzfestival in Montreux. Sinds 2009 verblijft hij in de VS waar hij o.a. invloeden van genres als country en Afro-Cubaanse muziek overtuigend bij elkaar brengt. 

North Sea Jazz Downtown 

North Sea Jazz trekt eenmalig de stad in! Vanwege de coronamaatregelen is het NN North Sea Jazz festival helaas opnieuw een jaar uitgesteld. Maar onder de noemer NN North Sea Jazz Downtown worden van 9 t/m 11 juli concerten georganiseerd in vier Rotterdamse zalen: Bird, de Doelen, LantarenVenster en RTM Stage.   

extra informatie

Tijdens het concert van 17.30 uur worden opnames voor TV en streaming gemaakt door de NTR.

Phil's Resto

Cateraar Franky’s Culinair serveert in Phil's Resto een Indisch 3-gangen menu! Reserveer een tafel met een concertticket. De keuken opent om: 13:30 uur - 15:45 uur 
 
voorgerecht
saté met gado gado
ajam | trio van ajam, babi en kambing | tahu en telor

hoofdgerecht
rendang | Ikan Bali | tempeh goreng met nasi koening en boontjes goreng

dessert
mix van Indische lekkernijen

een veilig concertbezoek

  • testen voor toegang niet nodig
  • mondkapje niet verplicht
  • houd 1,5 meter afstand

Bekijk deze pagina voor alle geldende coronamaatregelen binnen de Doelen. 

credits

Richard Bona bas en vocals | Alfredo Rodriguez Trio 

cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.