Symphony for our World | National Geographic

met muziek van het Noordpool Orkest
  • zo 24 okt ’21
    20:00 - 23:00
    Grote Zaal
  • Prijzen exclusief servicekosten vanaf €2,75 per bestelling (m.u.v. externe verkoop). Meer weten over de servicekosten? Klik hier.

Nature in perfect harmony! Duik in de wondere wereld van onze planeet met deze visuele én muzikale ode aan de aarde

Symphony for our World vertelt in muziek en beeld een verhaal over de wonderlijke, maar kwetsbare aard, van onze natuur. De intieme portretten van dieren in het wild worden begeleid door de orkestrale beweging van het Noordpool Orkest. Een niet-te-missen show over onze wereld voor iedereen. 

De natuurbeelden zijn afkomstig uit het archief van National Geographic gecombineerd met de muziek van Emmy en BAFTA-genomineerde Bleeding Fingers Music. Symphony for our World herinnert ons eraan waarom het van vitaal belang is om alle hulpbronnen van onze planeet te behouden en te beschermen. Het is een krachtig en actueel eerbetoon aan de schoonheid en wonderen van onze wereld. 

Noordpool Orkest 
Het Noordpool Orkest, bestaande uit meer dan 50 muzikanten. De professionele musici uit het orkestspeelden met solisten als Douwe-Bob, Waylon, Ellen ten Damme en Bert Visscher. Het Noordpool Orkest produceerde twee albums: ‘Radiohead, a Jazz symphony’ en ‘Vasalis’. Zij stonden op de mainstage van Pinkpop en openen dit jaar het North Sea Jazz Festival. In 2019 vierde het orkest haar 10-jarige bestaan. 

tickets voor dit concert kunnen niet geruild worden

credits

Noordpool Orkest | Reinout Douma dirigent 

cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.