Multi Jam Special i.s.m. Grounds

online concert voor de hele familie
  • do 17 jun ’21
    -
    wo 1 sep ’21
    09:00 - 00:00
    online

Swingende voorstelling met internationale muziek

Bekijk deze pagina voor alle geldende coronamaatregelen binnen de Doelen. 
Indien het event elders plaatsvindt raden wij aan contact op te nemen met de desbetreffende locatie.

Bij de Multi Jam kom je op bezoek bij de ‘muziekdokter’ en bij verteller en muzikant Winston Scholsberg en zijn muzikanten. Kinderen krijgen een voorstelling te zien waarin verschillende liedjes worden gespeeld, allerlei instrumenten worden gebruikt en spannende muziekverhalen worden verteld. Alle kijkers worden aangemoedigd om zelf lekker mee te swingen, zingen en dansen!

De Multi Jam Sessie in Podium Grounds van Winston’s Muziekschool bevordert op een toegankelijke manier het maken van muziek. Het programma is geschikt voor kinderen vanaf groep 5 van de basisschool (vanaf 8 jaar).

programma


Dit concert is onderdeel van Breeduit de Doelen. Vernieuwende online concerten met een typische Doelen twist! Klassiek, jazz en pop; van fado tot hiphop - zoveel mogelijk muziekgenres komen aan bod. De streams zijn gratis te bekijken via de Doelen Online. Bepaal bij het reserveren zelf hoeveel je wilt doneren.   

hoe kijk ik de online stream?​​

Kijk in je browser​ op tv, mobiel, tablet of computer​. Met Google Chromecast en Apple Airplay stream je eenvoudig van je mobiel of tablet naar het grote scherm.

veelgestelde vragen


steun de Doelen en
word onderdeel van cultuur!
Denk ook aan een donatie. Met jouw bijdrage kun je ons helpen door deze lastige periode heen te loodsen, maar ook zorgen dat cultuur in de stad Rotterdam blijft bestaan en artiesten kunnen blijven optreden. 

ik doneer

credits

Co-productie van Grounds, Winstons Muziekschool en de Doelen. Mede mogelijk gemaakt door SKVR. 

Gerold Olieberg
bas | Robby Alberga gitaar | Robert van der Laarse saxofoon | Peter van Vugt drums & vocals | Simon Rijsdam rap & percussie | Icatya Sedney vocals | Winston Scholsberg percussie, drums & rap  
  
  

cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.