Hanna Marti

Echoes from the Middle Ages
  • vr 9 jul ’21
    20:15
    Pelgrimvaderskerk
  • Prijzen exclusief servicekosten vanaf €2,75 per bestelling (m.u.v. externe verkoop). Meer weten over de servicekosten? Klik hier.

Franse trouvère liederen en Bretonse ‘Lais’ door Hanna Marti bezongen en begeleidt op Keltische harp.

In verschillende Franse trouvère liederen en Bretonse ‘Lais' vertolkt Hanna Marti het intrigerende liefdesverhaal van de Bretonse baron Bisclaravet en zijn beeldschone vrouw.  

De Zwitserse Hanna Marti richt zich op het reconstrueren en het opnieuw componeren van middeleeuwse zang. Ze begeleidt zichzelf tijdens haar optredens op een Keltische Harp. 

Echoes from the Middle Ages  
Maak in deze concertreeks een reis in de tijd naar de periode van de oudste geschreven muziek uit Europa. Met een combinatie van traditionele uitvoeringen, moderne bewerkingen en nieuwe composities, maken ensembles de oude liederen toegankelijk voor een nieuw publiek.  

cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.