Peter Somuah Group

winnaar Erasmus Jazz Prijs 2021
  • vr 12 nov ’21
    20:30
    Jurriaanse Zaal
  • Prijzen exclusief servicekosten vanaf €2,75 per bestelling (m.u.v. externe verkoop). Meer weten over de servicekosten? Klik hier.

Veel energie en groove! Ontdek de sound van de Peter Somuah Group, met invloeden uit de jazz, funk en West-Afrikaanse muziek.

De getalenteerde jazztrompettist Peter Somuah is pas 24 jaar, maar stond al op het podium met vele internationale artiesten en toerde de hele wereld over.  Door eindeloos naar zijn muzikale helden Clifford Brown, Freddie Hubbard, Roy Hardgrove en zijn muzikale mentor Miles Davis te luisteren, ontwikkelde Somuah een eigen sound. Hij betovert publiek met zijn warme en melancholische geluid en laat mensen dansen met zijn ritmische spel. 

Recent won hij met zijn Peter Somuah Group de 25e editie van de Erasmus Jazz Prijs, de prestigieuze prijs voor aanstormend jazztalent. 

cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.