© Ruurd Dasselaar

Tango meets Jazz

Gustavo Beytelmann’s Group met choreograaf Rogier Dasselaar
  • do 11 nov ’21
    20:15
    Jurriaanse Zaal
  • Prijzen exclusief servicekosten vanaf €2,75 per bestelling (m.u.v. externe verkoop). Meer weten over de servicekosten? Klik hier.

Een wervelend programma met klanken van meeslepende tango´s, opzwepende jazz en sprankelende nieuwe composities.

De befaamde Argentijns/Franse meesterpianist en componist Gustavo Beytelmann komt in het najaar van 2021 met zijn nieuwe kwartet naar Nederland voor een concertreeks. De ‘Beytelmann’s Group’ slaat een brug tussen tango en jazz waarbij een smaakvol programma ontstaat met een knipoog naar Argentijnse dans en hedendaagse dans. Beytelmann zal zowel eigen composities als traditioneel repertoire in eigen arrangementen ten gehore brengen. 

Naast Beytelmann staan op het podium de internationaal gevierde bandoneónist maestro Victor Hugo Villena, violist Radboud van Geldre en contrabassist Alexander Vocking. Onderdeel van het programma is een nieuwe choreografie van aanstormend talent Rogier Dasselaar, uitgevoerd door dansers Ashley Affolter en Mihai Pruna. 

cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.