© Ruurd Dasselaar

Tango meets Jazz

Gustavo Beytelmann’s Group met choreograaf Rogier Dasselaar
  • do 11 nov ’21
    20:15 - 21:45
    inloop vanaf 19:00
    Jurriaanse Zaal

Een wervelend programma met klanken van meeslepende tango´s, opzwepende jazz en sprankelende nieuwe composities

De befaamde Argentijns/Franse meesterpianist en componist Gustavo Beytelmann komt in het najaar van 2021 met zijn nieuwe kwartet naar Nederland voor een concertreeks. De ‘Beytelmann’s Group’ slaat een brug tussen tango en jazz waarbij een smaakvol programma ontstaat met een knipoog naar Argentijnse dans en hedendaagse dans. Beytelmann zal zowel eigen composities als traditioneel repertoire in eigen arrangementen ten gehore brengen. 

Naast Beytelmann staan op het podium de internationaal gevierde bandoneónist maestro Victor Hugo Villena, violist Radboud van Geldre en contrabassist Alexander Vocking. Onderdeel van het programma is een nieuwe choreografie van aanstormend talent Rogier Dasselaar, uitgevoerd door dansers Ashley Affolter en Mihai Pruna. 

Leuk om te weten
De Rotterdamse Tangoschool Cuartito Azul verzorgt voorafgaand in de foyer fijne muziek en dans na afloop mee in de danssalon!

credits

Beytelmann’s Group | Gustavo Beytelmann componist, piano | Radboud van Geldre viool | Alexander Vocking contrabas | Victor Hugo Villena musicus bandonéon 

Rogier Dasselaar choreografie | Ashley Affolter, Mihai Pruna dans 

Bekijk deze pagina voor alle geldende coronamaatregelen binnen de Doelen. 

cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.