© Yann Orhan

Ibrahim Maalouf

Quelques Mélodies...
  • vr 19 nov ’21
    20:15
    Grote Zaal
  • Prijzen exclusief servicekosten vanaf €2,75 per bestelling (m.u.v. externe verkoop). Meer weten over de servicekosten? Klik hier.

Intieme en memorabele melodieën voor trompet en gitaar van het nieuwe album

De populaire instrumentalist Ibrahim Maalouf gaat samen met gitarist François Delporte terug naar de twee meest geprezen basiselementen in zijn muziek: de melodie en zijn trompetspel.  

Als achtjarige jongen reisde Maalouf met zijn vader heel de wereld over om de mooiste melodieën uit de barokmuziek en Arabische improvisaties uit te voeren. De onderscheidende muzikale taal van Maalouf vandaag de dag is een mix van de melodieën die hij met zijn vader speelde en zijn eigen muzikale reis van ruim 30 jaar. 

Op zijn nieuwe twaalfde album gaat hij terug naar de basis van deze duetten uit zijn jeugd. In een intieme setting klinken 40 memorabele melodieën voor trompet en gitaar.  

credits

i.s.m. Motel Mozaique, LantarenVenster en Rotown 

cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.