Flow Unplugged
online concert i.s.m. Productiehuis FLOW

kijk terug
  • za 22 mei ’21
    -
    zo 22 mei ’22
    20:30 - 20:30
    online

De intiemste huiskamer van Rotterdam is terug. Deze keer niet live in de Doelen, maar gestreamd naar je eigen huiskamer. 

Tijdens Flow Unplugged krijgt jong talent een podium en genieten we van een stevige dosis muzikale genialiteit. De artiesten nemen je mee in heerlijke akoestische hiphop en R&B-vibes. Oude hits en nieuwe tracks komen voorbij.

De line up bestaat uit: Omri Alpha, een kunstenaar pur sang, een R&B zanger, performer, maker en verbinder. Na diverse musical en tv-optredens, richt Omri zich nu op zijn eigen album.  Joni Jules zingt in haar eigen geschreven nummers over liefde, verbinding en bewustzijn. Marise Barbosa Varela ademt muziek en vindt haar geluk op het podium in samenwerking met andere artiesten en als zangeres. Monta maakt voornamelijk hiphop nummers met een positieve boodschap, punch lines en creativiteit. De kracht van spoken word artiest Kenny Gomes ligt in de kwetsbaarheid. Zijn passie voor taal vestigt hem als artiest en ondernemer in de spoken word scene. 

programma


Dit concert is onderdeel van Breeduit de Doelen. Vernieuwende online concerten met een typische Doelen twist! Klassiek, jazz en pop; van fado tot hiphop - zoveel mogelijk muziekgenres komen aan bod. De streams zijn gratis te bekijken via de Doelen Online. Bepaal bij het reserveren zelf hoeveel je wilt doneren.   

hoe kijk ik de online stream?​​

Kijk in je browser​ op tv, mobiel, tablet of computer​. Met Google Chromecast en Apple Airplay stream je eenvoudig van je mobiel of tablet naar het grote scherm.

veelgestelde vragen


steun de Doelen en
word onderdeel van cultuur!
Denk ook aan een donatie. Met jouw bijdrage kun je ons helpen door deze lastige periode heen te loodsen, maar ook zorgen dat cultuur in de stad Rotterdam blijft bestaan en artiesten kunnen blijven optreden. 

ik doneer

credits

i.s.m. productiehuis FLOW

Bekijk deze pagina voor alle geldende coronamaatregelen binnen de Doelen.