Maarten Laupman

Bear Valour

online concert i.s.m. Motel Mozaique

De vlijmscherpe harmonieën en vierstemmige samenzang van Bear Valour dompelen de luisteraar onder in warmte en verlangen, met scherpe randen.

Na een groeispurt op de planken van grote festivals en een aantal onvergetelijke tours is Bear Valour de grenzen gaan opzoeken. De reis vond een nieuw hoogtepunt in 2019, toen de band de transitie van frontman Eli aankondigde tijdens twee theatershows op MOMO Festival.  

Nu, twee jaar later, keert Bear Valour terug in een nieuwe huid. In het prille proces van aanpassen aan een nieuw stemgeluid, vindt de band kracht in een nieuwe sound die wellicht even onbevreesd beloofd te worden als de reis die Eli heeft afgelegd. 

Met de release van EP “Dover” in het vooruitzicht is dit de terugkeer van Bear Valour waar iedereen op wachtte.

programma


Dit concert is onderdeel van Breeduit de Doelen. Vernieuwende online concerten met een typische Doelen twist! Klassiek, jazz en pop; van fado tot hiphop - zoveel mogelijk muziekgenres komen aan bod. De streams zijn gratis te bekijken via de Doelen Online. Bepaal bij het reserveren zelf hoeveel je wilt doneren.   

hoe kijk ik de online stream?​​

Kijk in je browser​ op tv, mobiel, tablet of computer​. Met Google Chromecast en Apple Airplay stream je eenvoudig van je mobiel of tablet naar het grote scherm.

veelgestelde vragen


steun de Doelen en
word onderdeel van cultuur!
Denk ook aan een donatie. Met jouw bijdrage kun je ons helpen door deze lastige periode heen te loodsen, maar ook zorgen dat cultuur in de stad Rotterdam blijft bestaan en artiesten kunnen blijven optreden. 

ik doneer

cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.