Marco Borggreve

Het hemelse leven

online concert | Barbara Hannigan, Camerata RCO, Raoul Steffani o.l.v. Rolf Verbeek
  • vr 30 apr ’21
    20:30
    online

Bijzondere ensembleversie van Mahlers vierde symfonie en liederen van Berg 

Camerata RCO voert onder leiding van dirigent Rolf Verbeek prachtige liederen van Berg en een bijzondere ensembleversie van Mahlers vierde symfonie uit. Verbeek dirigeerde onder andere producties van de Dutch National Opera Academy en is de komende periode als vaste gastdirigent verbonden aan Camerata RCO. Alom geprezen sopraan Barbara Hannigan bezingt Bergs Sieben frühe Lieder (bew. Reinbert de Leeuw) en het hemelse leven in Mahlers vierde symfonie. Zij deelt het podium met bariton Raoul Steffani.  

Steffani is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende Nederlandse zangers van zijn generatie en zal in dit concert Bergs 4 Gesänge en Schliesse mir die Augen beide uitvoeren. 

Rolf Verbeek en Raoul Steffani zijn beiden lid van het Equilibrium Young Artists programma, een initiatief van Barbara Hannigan.  
 

programma

Berg Sieben frühe Lieder (bew. De Leeuw) | Berg 4 Gesänge (bew. De Vlieger) | Berg Schliesse mir die Augen beide | Mahler Symfonie nr. 4 (bew. Stein)

download de programmatoelichting

hoe kijk ik de online stream?​​

kijk de stream in je browser​
op mobiel, tablet of computer​

De online stream is te bekijken in alle browsers. Na het bestellen van een ticket ontvang je per e-mail de link die toegang geeft tot de online stream. De link zal een nieuw tabblad openen waar je de online stream kan bekijken. 

veelgestelde vragen over live- en online streaming


Dit concert is onderdeel van Breeduit de Doelen. Ontvang een gratis online ticket per e-mail en geniet van online concerten! Wil je toch een bijdrage doen? Dan is het mogelijk om te doneren. Dankzij deze bijdrage kunnen wij meer concerten, livestreams en evenementen organiseren in de Doelen. Wees onderdeel van cultuur!   

ik doneer met een tikkie 

meer weten over de donatiemogelijkheden 

credits

Camerata RCO | Barbara Hannigan sopraan | Raoul Steffani bariton | Rolf Verbeek dirigent   

Bekijk deze pagina voor alle geldende coronamaatregelen binnen de Doelen.