Luka

online concert

Dromerige electro-pop, folk, soul, van ruimtelijke soundscapes tot enerverende beats

Geboren in Kaapstad, opgegroeid in Rotterdam; singer-songwriter Lisa Lukaszczyk vertaalt haar verhalen met haar band Luka naar eigenzinnige, dromerige pop. Luka's sound is eerlijk en persoonlijk, maar altijd herkenbaar en intrigerend. Geïnspireerd door artiesten als Lianne La Havas, Feist en Bon Iver stelt Luka een breed pallet aan geluiden tentoon.  

Verwacht dromerige electro-pop, folk, soul, van ruimtelijke soundscapes tot enerverende beats en meer van het in oktober 2020 uitgebrachte album First Steps of Letting Go. 

 

Tiptoe in de Doelen 

Tijdens de eerste lockdown nam Luka de clip van 'Tiptoe' op in de Doelen. En wat een gaaf resultaat! In de clip zie je onder andere de kroonluchters uit de foyers en de paarse stoelen van de Grote Zaal. Wat herken je nog meer? 


'aan alles kleeft het woord belofte ... met Luka is de Nederlandse popmuziek een oorspronkelijk geluid rijker'

Volkskrant

programma

hoe kijk ik de online stream?​​

kijk de stream in je browser​
op mobiel, tablet of computer​

De online stream is te bekijken in alle browsers. Na het bestellen van een ticket ontvang je per e-mail de link die toegang geeft tot de online stream. De link zal een nieuw tabblad openen waar je de online stream kan bekijken. 

veelgestelde vragen over live- en online streaming


Dit concert is onderdeel van Breeduit de Doelen. Ontvang een gratis online ticket per e-mail en geniet van online concerten! Wil je toch een bijdrage doen? Dan is het mogelijk om te doneren. Dankzij deze bijdrage kunnen wij meer concerten, livestreams en evenementen organiseren in de Doelen. Wees onderdeel van cultuur!   

ik doneer met een tikkie 

meer weten over de donatiemogelijkheden 

credits

Lisa Lukaszczyk zang

cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.