Luka

kijk terug
  • za 12 jun ’21
    -
    zo 12 jun ’22
    20:30 - 20:30
    online

Dromerige electro-pop, folk, soul, van ruimtelijke soundscapes tot enerverende beats

Geboren in Kaapstad, opgegroeid in Rotterdam; singer-songwriter Lisa Lukaszczyk vertaalt haar verhalen met haar band Luka naar eigenzinnige, dromerige pop. Luka's sound is eerlijk en persoonlijk, maar altijd herkenbaar en intrigerend. Geïnspireerd door artiesten als Lianne La Havas, Feist en Bon Iver stelt Luka een breed pallet aan geluiden tentoon.  

Verwacht dromerige electro-pop, folk, soul, van ruimtelijke soundscapes tot enerverende beats en meer van het in oktober 2020 uitgebrachte album First Steps of Letting Go. 

Tiptoe in de Doelen 

Tijdens de eerste lockdown nam Luka de clip van 'Tiptoe' op in de Doelen. En wat een gaaf resultaat! In de clip zie je onder andere de kroonluchters uit de foyers en de paarse stoelen van de Grote Zaal. Wat herken je nog meer? 

'aan alles kleeft het woord belofte ... met Luka is de Nederlandse popmuziek een oorspronkelijk geluid rijker'

Volkskrant

programma


Dit concert is onderdeel van Breeduit de Doelen. Vernieuwende online concerten met een typische Doelen twist! Klassiek, jazz en pop; van fado tot hiphop - zoveel mogelijk muziekgenres komen aan bod. De streams zijn gratis te bekijken via de Doelen Online. Bepaal bij het reserveren zelf hoeveel je wilt doneren.   

hoe kijk ik de online stream?​​

Kijk in je browser​ op tv, mobiel, tablet of computer​. Met Google Chromecast en Apple Airplay stream je eenvoudig van je mobiel of tablet naar het grote scherm.

veelgestelde vragen


steun de Doelen en
word onderdeel van cultuur!
Denk ook aan een donatie. Met jouw bijdrage kun je ons helpen door deze lastige periode heen te loodsen, maar ook zorgen dat cultuur in de stad Rotterdam blijft bestaan en artiesten kunnen blijven optreden. 

ik doneer

credits

Lisa Lukaszczyk zang

Bekijk deze pagina voor alle geldende coronamaatregelen binnen de Doelen.