Claron’s Birthday Bash
Claron McFadden & friends

kijk terug
  • wo 26 mei ’21
    -
    do 26 mei ’22
    20:30 - 20:30
    online

Welkom op het online verjaardagsfeest van Claron McFadden!  

In samenwerking met O. Festival for Opera. Music. Theatre. vieren wij de 60ste verjaardag van Claron McFadden met deze speciale online uitzending.

Claron McFadden neemt je in dit online feest mee langs verschillende optredens in de Doelen, gegeven door haarzelf en haar muzikale vrienden.  
 
Verwacht een feestelijk programma vol improvisaties, muziek van o.a. George Gershwin en Kurt Weil, en natuurlijk bijzonder veel aandacht voor zang. 

meer over O. Festival for Opera. Music. Theatre. 

programma

Dit programma is tot stand gekomen in samenwerking met de Doelen en O. Festival for Opera. Music. Theatre.

download de programmatoelichting


Dit concert is onderdeel van Breeduit de Doelen. Vernieuwende online concerten met een typische Doelen twist! Klassiek, jazz en pop; van fado tot hiphop - zoveel mogelijk muziekgenres komen aan bod. De streams zijn gratis te bekijken via de Doelen Online. Bepaal bij het reserveren zelf hoeveel je wilt doneren.   

hoe kijk ik de online stream?​​

Kijk in je browser​ op tv, mobiel, tablet of computer​. Met Google Chromecast en Apple Airplay stream je eenvoudig van je mobiel of tablet naar het grote scherm.

veelgestelde vragen


steun de Doelen en
word onderdeel van cultuur!
Denk ook aan een donatie. Met jouw bijdrage kun je ons helpen door deze lastige periode heen te loodsen, maar ook zorgen dat cultuur in de stad Rotterdam blijft bestaan en artiesten kunnen blijven optreden. 

ik doneer