Love Actually in Concert

met muziek van het Noordpool Orkest
  • di 7 dec ’21
    20:00 - 23:00
    Grote Zaal
  • Excl. servicekosten: €2,75 per bestelling (m.u.v. externe verkoop). Meer weten over de servicekosten? Klik hier.
    Lees hier over het ruilbeleid. 

Geniet van deze iconische filmklassieker met live muziek

Bekijk deze pagina voor alle geldende coronamaatregelen binnen de Doelen. 
Indien het event elders plaatsvindt raden wij aan contact op te nemen met de desbetreffende locatie.

Na de uitverkochte editie in 2019 komt Cinema in Concert terug met Love Actually in Concert. Volg het ontroerende verhaal op groot bioscoopscherm, onder begeleiding van het Noordpool Orkest.  
 
Terwijl de film wordt geprojecteerd brengt het Noordpool Orkest de muziek van componist Craig Armstrong tot leven. Geniet van de hartverwarmende romantiek in het ‘Portugese Love Theme‘. Swing met ‘Jump‘ mee met Hugh Grant, die als Britse premier heupwiegend voorbij komt glijden. En wordt uit je stoel weggeblazen als de bigband ‘All You Need is Love’ inzet. 
 
Noordpool Orkest 
Het Noordpool Orkest, bestaande uit meer dan 50 muzikanten, speelt o.a. muziek van Craig Armstrong; een van de meest erkende filmcomponisten van het Verenigd Koninkrijk.  
De professionele musici uit het orkestspeelden met solisten als Douwe-Bob, Waylon, Ellen ten Damme en Bert Visscher. Het Noordpool Orkest produceerde twee albums: ‘Radiohead, a Jazz symphony’ en ‘Vasalis’. Zij stonden op de mainstage van Pinkpop en openen dit jaar het North Sea Jazz Festival. In 2019 vierde het orkest haar 10-jarige bestaan. 

tickets voor dit concert kunnen niet geruild worden

cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.