Love Actually in Concert

met muziek van het Noordpool Orkest
  • wo 23 nov ’22
    20:00 - 22:50
    inloop vanaf 18:45
    Grote Zaal
    geweest

Dit concert is verplaatst van 8 december 2021 naar 23 november 2022. Kaartkopers worden per e-mail op de hoogte gebracht.

 

 

Geniet van deze iconische filmklassieker met live muziek

Na de uitverkochte editie in 2019 komt Cinema in Concert terug met Love Actually in Concert. Volg het ontroerende verhaal op groot bioscoopscherm, onder begeleiding van het Noordpool Orkest.  
 
Terwijl de film wordt geprojecteerd brengt het Noordpool Orkest de muziek van componist Craig Armstrong tot leven. Geniet van de hartverwarmende romantiek in het ‘Portugese Love Theme‘. Swing met ‘Jump‘ mee met Hugh Grant, die als Britse premier heupwiegend voorbij komt glijden. En wordt uit je stoel weggeblazen als de bigband ‘All You Need is Love’ inzet. 
 
Noordpool Orkest 
Het Noordpool Orkest, bestaande uit meer dan 50 muzikanten, speelt o.a. muziek van Craig Armstrong; een van de meest erkende filmcomponisten van het Verenigd Koninkrijk.  
De professionele musici uit het orkestspeelden met solisten als Douwe-Bob, Waylon, Ellen ten Damme en Bert Visscher. Het Noordpool Orkest produceerde twee albums: ‘Radiohead, a Jazz symphony’ en ‘Vasalis’. Zij stonden op de mainstage van Pinkpop en openen dit jaar het North Sea Jazz Festival. In 2019 vierde het orkest haar 10-jarige bestaan. 

tickets voor dit concert kunnen niet geruild worden

credits

Noordpool Orkest Orchestra | Reinout Douma dirigent