Nina June met het Red Limo String Quartet

online concert
  • za 27 mrt ’21
    20:30
    online

Luister naar de sensuele en melancholische songs van Nina June, internationaal al meer dan 20 miljoen keer beluisterd op de streamingdiensten

De Amsterdamse zilverblonde zangeres Nina June maakt filmische popsongs over de zoektocht naar liefde en zingeving in een tijd waarin vluchtigheid de norm lijkt te zijn. Stuk voor stuk verhalen haar sensuele en melancholische songs over intimiteit en onafhankelijkheid.  

Na de release van haar album Bon Voyage, waarvoor ze ter inspiratie de pelgrimstocht naar Santiago de Compostela liep, speelde Nina shows van Londen tot New York en verwierf ze internationale bekendheid.  

In deze concertstream een eerste voorproefje van de aankomende EP, met bijzondere strijkersarrangementen van de gerenommeerde componist Sally Herbert, die eerder met artiesten zoals Mumford & Sons, London Grammar en Florence + The Machine samenwerkte.

programma

hoe kijk ik de online stream?​​

kijk de stream in je browser​
op mobiel, tablet of computer​

De online stream is te bekijken in alle browsers. Na het bestellen van een ticket ontvang je per e-mail de link die toegang geeft tot de online stream. De link zal een nieuw tabblad openen waar je de online stream kan bekijken. 

veelgestelde vragen over live- en online streaming

tickets

online concert ticket | €6,50
samen kijken | €13,00

cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.