Nina June met het Red Limo String Quartet

kijk terug
  • di 18 mei ’21
    -
    wo 18 mei ’22
    10:00 - 10:00
    online

Luister naar de sensuele en melancholische songs van Nina June, internationaal al meer dan 20 miljoen keer beluisterd op de streamingdiensten

De Amsterdamse zilverblonde zangeres Nina June maakt filmische popsongs over de zoektocht naar liefde en zingeving in een tijd waarin vluchtigheid de norm lijkt te zijn. Stuk voor stuk verhalen haar sensuele en melancholische songs over intimiteit en onafhankelijkheid.  

Na de release van haar album Bon Voyage, waarvoor ze ter inspiratie de pelgrimstocht naar Santiago de Compostela liep, speelde Nina shows van Londen tot New York en verwierf ze internationale bekendheid.  

In deze concertstream een eerste voorproefje van de aankomende EP, met bijzondere strijkersarrangementen van de gerenommeerde componist Sally Herbert, die eerder met artiesten zoals Mumford & Sons, London Grammar en Florence + The Machine samenwerkte.

Kijk in je browser​ op tv, mobiel, tablet of computer​. Met Google Chromecast en Apple Airplay stream je eenvoudig van je mobiel of tablet naar het grote scherm. De streams zijn gratis te bekijken via de Doelen Online. 

nu on demand te zien!
48 uur vanaf eerste kijkmoment beschikbaar

programma


Dit concert is onderdeel van Breeduit de Doelen. Vernieuwende online concerten met een typische Doelen twist! Klassiek, jazz en pop; van fado tot hiphop - zoveel mogelijk muziekgenres komen aan bod. De streams zijn gratis te bekijken via de Doelen Online. Bepaal bij het reserveren zelf hoeveel je wilt doneren.   

hoe kijk ik de online stream?​​

Kijk in je browser​ op tv, mobiel, tablet of computer​. Met Google Chromecast en Apple Airplay stream je eenvoudig van je mobiel of tablet naar het grote scherm. De streams zijn gratis te bekijken via de Doelen Online. 

veelgestelde vragen


steun de Doelen en
word onderdeel van cultuur!
Denk ook aan een donatie. Met jouw bijdrage kun je ons helpen door deze lastige periode heen te loodsen, maar ook zorgen dat cultuur in de stad Rotterdam blijft bestaan en artiesten kunnen blijven optreden. 

ik doneer met een tikkie

Bekijk deze pagina voor alle geldende coronamaatregelen binnen de Doelen.