© Bibian Bingen

Aafke Romeijn

online concert
  • za 13 mrt ’21
    20:30
    online

Een nieuwe show met bekende songs en nieuwe nummers van haar album Godzilla, dat op 29 april verschijnt. 

Schrijver en muzikant Aafke Romeijn ontwikkelde een speciale show met bekende nummers en materiaal van haar nieuwe album Godzilla, waaronder de single Zelf. Voor haar nieuwe album werkte Romeijn haar eerste dichtbundel Leegstand om tot songs. De teksten over de schoonheid van leegstaande winkelpanden, het Japanse filmmonster Godzilla en depressie nodigen uit om te dansen en te huilen.  

In deze show wordt Romeijn live begeleid door Bram Ieven (gitaar, synths) en Hidde Roorda (bas). 

"Met haar nieuwe album M 'bewijst Aafke Romeijn opnieuw dat zij met Clean Pete, Alex Roeka en Spinvis behoort tot de buitencategorie van de Nederlandstalige pop"

OOR

programma

hoe kijk ik de online stream?​​

kijk de stream in je browser​
op mobiel, tablet of computer​

De online stream is te bekijken in alle browsers. Na het bestellen van een ticket ontvang je per e-mail de link die toegang geeft tot de online stream. De link zal een nieuw tabblad openen waar je de online stream kan bekijken. 

veelgestelde vragen over live- en online streaming

tickets

online concert ticket | €6,50
samen kijken | €13,00

credits

Bram Ieven gitaar, synths | Hidde Roorda bas

cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.